Pure Cacao

Wat is er nu lekkerder dan koffie met chocolade. Bij Danice kunt u terecht voor de zinnenprikkelende chocolade creaties van Pure Cacao. Kijk verder...

Over onze Koffie

De koffieboon is in feite een volgroeid zaadje van de kers van de koffieplant. De koffieplant groeit in verschillende werelddelen. Na het oogsten van de koffiebessen worden zij ontdaan van haar buitenste laag. Nadat de bonen gedroogd zijn worden ze gebrand. Hierbij worden de suikers in de boon gekarameliseerd waardoor er koffie olie ontstaat die zorgt voor het aroma en de smaak van de boon.

 

Onze koffie leverancier Bocca Coffee stelt voor Danice de beste bonencombinatie samen. Zij doen het hele proces zelf. Van het selecteren van de koffieboon, inkopen, verschepen, proeven, branden tot het verpakken. Alleen op deze manier kunnen ze garanderen dat de opbrengsten direct terecht komen bij de koffieboeren en tevens een continue hoogwaardig kwaliteitsproduct garanderen.

Alle soorten en maten

Ieder heeft zijn eigen smaak en voorkeur voor het maken en drinken van koffie. IJscafe Danice biedt een variƫteit aan lekkere koffies. Denk aan een Lungo, een de sterke Espresso, of een heerlijke Cappuccino. Ook kunt u kiezen voor onze speciale koffies zoals een Espresso met witte chocolade en slagroom of een Macchiato met caramel en een lekker bolletje ijs. Wat u ook kiest wij bereiden uw koffie met veel zorg en passie. Laat u verrassen en geniet.

Onze Danice winkels hebben altijd 24 vers gemaakte ambachtelijke smaken schepklaar. Ons assortiment past zich aan op het seizoen of vraag waardoor onze totale collectie bestaat uit meer dan 50 soorten. Hebben we een smaak niet op vooraad in jouw Danice winkel? Vraag ernaar en we maken jouw smaak op bestelling.

Onze pure smaken

iets te vieren?

Huur een Ice Cube of IJskar

vol met je favoriete ijs.

Reserveer nu!

Ons ambachtelijke ijs

Ambachtelijk Italiaans ijs wordt steeds populairder in Nederland. Of dit nu komt doordat we in Nederland steeds betere zomers krijgen of dat we graag dat Italiaanse ijsje die we op de vakantie hebben gegeten ook in Nederland willen proeven, geen idee. Hoe dan ook wij vinden het heerlijk.

 

Met inspiratie uit de mooiste Italiaanse ijsgerechten en de beste ijsmachine wordt in de ijskeuken van IJscafe Danice met veel passie op Italiaanse wijze de lekkerste smaken voor u bereid.

 

Dagelijks wordt het ijs vers gemaakt met uitsluitend de beste ingrediĆ«nten, natuurlijke grondstoffen en vers fruit. IJscafe Danice  heeft een uitgebreid pallet sorbet en room ijs in de vitrine liggen met meer dan 25 smaken. Een lust voor het oog.

Danice

Bij IJscafe Danice kunt u terecht voor een (h)eerlijke kop koffie of thee, een vers gemaakte smoothie, een lekkere lunch of een ambachtelijk gemaakt Italiaans ijsje. Ons team staat dagelijks klaar om te zorgen dat iedereen, van jong tot oud, zich bij ons thuis voelt. Kom langs en laat u verrassen!